Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västanfors hoppas på Klas Nordström

Klas Nordström spelade i IK Tellus senaste säsongen – men är fostrad i Västanfors.Därför hoppas moderklubben att den notoriske målskytten ska återvända snart.- Dörren är öppen för honom och det skulle kunna hända nu, i oktober eller senare, säger Björn Forsberg från Västanfors sportgrupp till Fagersta-Posten.

Annons
Skyttekung. Klas Nordström valde VSK.

Klas Nordström är fostrad och spelade i Västanfors fram till 2007, innan anfallaren lämnade för VSK Bandy. Därefter har han hunnit med att representera Villa Lidköping, Hammarby och Sirius innan han kom till IK Tellus inför fjolåret.

Men Västanfors sportgrupp med Björn Forsberg i spetsen hoppas kunna få hem den nu 30-årige anfallaren. Antingen till årets säsong eller senare.

- Dörren är öppen för honom inför varje säsong och det skulle kunna hända nu, men också i oktober eller senare än så, säger Forsberg.

- Tiden får helt enkelt utvisa vad som händer, men jag hör av mig till honom med jämna mellanrum och jobbar självklart på en lösning om han vill komma hem.

Vill han det?

- Han har inte bestämt sig för någon klubb än, så därför har vi fortfarande chansen. Sedan är det mycket som ska falla på plats om det ska bli något, säger Forsberg.

- Klas är ett specialfall och även om vi inte har kommit någonstans just nu, så skulle det vara en drömvärvning för Västanfors om det gick att hitta en lösning.

Mer läsning

Annons