Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västanfors räknar med Norrman

”Vi ville inte stoppa honom”.

Annons
Jesper Norrman, Västanfors.

Förlust på annandagen. Nu har Västanfors IF chans att ta revansch på IFK Rättvik på nyårsafton hemma på IP.

– Vi har gått igenom förra matchen och det viktigaste är att vi inte bjuder på något, säger Västanforstränaren Alexander Zinkevitch.

Västanfors förlorade bortamatchen mot Rättvik som vann med 5–3. Till stor del berodde förlusten på att Västanfors frikostigt bjöd hemmalaget på tre av målen.

– Annars var vårt försvarsspel riktigt bra, men vi får inte bjuda dem på några chanser. Det är det absolut viktigaste, säger Alexander Zinkevitch.

Framåt skapade Västanfors en hel del. Möjligheter som borde räckt till mer än tre mål. Men Rättviks målvakt Jimmy Svensson hade en av sina bättre dagar.

– Han var verkligen jätteduktig, men så är det i bland med målvakter, säger Zinkevitch.

Västanforsledningen räknar med samma lag som på annandagen. En ändring är dock att vänta. Jesper Norrman är tillbaka efter att ha representerat Västerås SK i matcherna mot Tillberga och Sandviken.

– Vi ville inte stoppa honom när Västerås frågade. Men med honom i laget får in ytterligare en fartspelare och kan anfalla bredare, säger Zinkevitch.

– Jag hoppas att vi kan få utdelning tidigt i matchen, så att vi slipper jaga. Det kommer säkert att bli en jämn match, Rättvik har spelare av hög klass som kan hålla i bollen.

Annons