Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västanfors segrade i galen målfest

Västanfors träningsspelade mot division 3-laget Smedjebacken.Det slutade med en målfest utan dess like – när Västanfors vann med 6-3.- Paulina Zachrisson och Lotta Nurmilehto gjorde varsitt hattrick, berättar tränaren Pelle Olander.

Annons
Paulina Zachrisson saknas i Västanfors.

Helgen innan serien drar i gång igen genomförde Västanfors en träningsmatch mot Smedjebacken, som också spelar i division 3.

Efter att stått 2-1 i paus till Västanfors brakade det loss ordentligt i andra halvlek och hela sex mål till gjordes när Västanfors kunde vinna med 6-3.

- En bra träningsmatch där vi provade ett par av de yngre som inte spelat med A-laget tidigare, säger tränaren Pelle Olander.

Hur var matchbilden?

- Framför allt så gör vi en bra första halvlek, både defensivt och offensivt. Sedan var det lite svajigare i andra, men å andra sidan gör vi fler mål då.

- Det var sex stycken väldigt fina fotbollsmål, så det känns bra, även om det var en träningsmatch.

Västanfors mål gjordes av Paulina Zachrisson och Lotta Nurmilehto som båda gjorde tre var.

Noterbart var även att landslagsaktuelle Ida Hyttinen fick en halvlek.

- Vi bestämde tillsammans att hon skulle få lite speltid innan hon åkte på landslagslägret, säger Olander, som använde Hyttinen som mittfältare. Sedan tidigare står det klart att hon är uttagen i landslaget som ytterback.

Västanfors möter Arboga Södra på bortaplan i höstpremiären, som spelas söndag 9 augusti.

Mer läsning

Annons