Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västanfors väntar på besked

"Även om det varit helgdagar borde de kunna höra av sig".

Annons
Västanfors väntar fortfarande på besked längden på Sergey Likhachevs avstängning.

Västanfors Sergey Likhachev drog på sig grovt matchstraff i matchen mot Örebro den 3 januari. Men fortfarande är det inte klart hur många matchers avstängning han får.

Praxis för grova matchstraff brukar var två matchers avstängning. Och i så fall kan inte Likhachev spela i lördagens möte mot Katrineholm på IP. Men vara spelklar till bortamatchen mot Falun lördag den 17.

- Lite märkligt att vi inte får något besked från bandyförbundet. Även om det varit helgdagar måste de kunna lämna ett besked, säger Västanfors assisterande tränare Olle Wiberg.

Nu är det ett revanschsuget Västanfors som tar emot tabelltrean Katrineholm VBS. Revanschsuget dels för bortaförlusten mot Katrineholm, dels för insatsen senast mot Borlänge.

Borta mot Katrineholm var Västanfors i ledningen med 3–1 innan hemmalaget vände till 4–3-seger.

– Mot Borlänge fick vi inte riktigt till vår defensiv. Vi måste vara mer samlade över hela planen. Och vi har slipat på detaljer på träningarna, säger Västanfors assisterande tränare Olle Wiberg.

Hur Västanfors ska formera laget är inte klart. Bland annat då på grund av ovissheten angående Likhachev. Däremot talar mycket för att Dimitrij Zinkevitch gör debut för Västanfors.

Annons