Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinst och förlust för Triss

BK Triss spelade två matcher på lördagen.

Annons

Det blev en vinst och en förlust för BK Triss när man i helgen hade två hemmamatcher. I den första matchen mötte man BK Bågen från Hagfors. Gästerna var där ofina nog att ta hand om segern. Detta efter att man haft ledningen matchen igenom.

Bågen vann första serien med 4-1 och den andra med 3-2 vilket betydde att man efter halva matchen skaffat sig ett grepp. I den tredje serien avgör gästerna matchen när man vinner 4-1. Det hjälpte inte att Triss-killarna vinner sista serien med 4-1, matchen slutar 8-12 i gästernas favör.

Bättre gick det för Triss i den andra matchen mot Tegner från Nyköping. Här blev det vinst 13-7 för hemmalaget. Den första serien var jämn men det var gästerna som tog serien som slutade 2-3. I den andra visade hemmalaget styrka och vinner serien 5-0. 7-3 efter halva matchen till hemmalaget som också kan vinna det två avslutande serierna med 3-2 vilket betydde 13-7 seger i matchen.

Bäst i Triss mot Bågen var Fredrik Samuelsson 829. I matchen mot Tegner var Daniel Johansson bäste Triss-spelare med 879.

Annons