Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VM-hjälten hyllas av bröderna Wede

I onsdags blev det officiellt att Henrik Larsson tar över som tränare för bröderna Wedes Falkenbergs FF. Nu lovordas han av bröderna.
– Han har nog mycket att bidra med, säger Calle.

Annons
Henrik Larsson blev i onsdags officiellt klar som tränare för FFF.

Han har vunnit Champions League med Barcelona och stått som vinnare i Premier League med Manchester United. Nu är det klart att VM-hjälten Henrik Larsson ska träna Falkenbergs FF nästa säsong. Nyheten blev officiell under onsdagen, men redan i måndags fick bröderna Wede reda på det.

– Det känns som ett bra val om vi ska bygga vidare på det vi hade. Han har bra erfarenhet som spelare, säger Anton Wede.

Brodern Calle fyller i:

– Vi hade ett möte med klubbchefen och sportchefen efter säsongen, de sa ungefär hur de tänkte kring tränarfrågan och sa att de skulle fortsätta på samma linje med ett bra spel. Det skulle komma in en liknande tränare som Hasse (Eklund) var. Så på så sätt känns det bra att de fortsätter med det nu.

Känns det stort att det faktiskt är Henrik Larsson som ska träna er?– Ja, han har varit en riktigt stor spelare så han har nog mycket att bidra med i utvecklingen hos spelarna, säger Calle Wede.

Henrik Larsson själv ser fram emot sin uppgift:

– Vi ska fortsätta med det spel som funkade extremt bra i år och försöka förbättra det, säger han till FFF:s hemsida.

Mer läsning

Annons