Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VM- och EM-medaljer till Hed

Siktar vidare mot VM i Malmö 2016.

Annons
Det svenska EM-laget i H720-kilos klassen vid EM.

Under den gångna helgen deltog fyra dragare från Hed i landslaget på EM i Belfast, Nordirland. För ungdomsklasserna var det VM-status på tävlingen.

En av dragarna var Samuel Alfredsson som ingick i laget U23 600 kilo, som drog till ett sig ett mycket imponerande VM-brons i en väldigt tuff klass.

Karolina Ivarsson och Amanda Alfredsson skulle varit med i damer U23. Men då det var för få anmälda länder i klassen så drog detta unga lag i D520 kilo open-tävlingen. En klass öppen för klubblag från hela Europa. Trots en mycket bra insats av laget så lyckades de inte komma vidare från gruppen.

Amanda Alfredsson fick även vara med i D520 kilo och D560 kilo för landslaget och väl där gjorde hon enastående bra ifrån sig och det slutade med silver i båda klasserna.

Krister Nyrén var med mix 600 kilo där det blev brons och även i H720 kilo där laget lyckades dra till sig ett silver efter suveräna Schweiz som var en klass för sig i många klasser under detta EM.

Nu är det bara för klubben att träna på inför VM i Malmö 2016. Där kan klubben ställa upp i open samt om dragare från Hed vill vara med och kämpa om platser i landslaget.

Mer läsning

Annons