Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wiberg: "Det stora ordet är revansch"

Pennan sattes mot pappret – och Olle Wiberg skrev på. Nu är det hundra procent säkert att han kommer att träna Västanfors IF nästa säsong.
– Det stora ordet är revansch, säger han.

Annons
Björn Forsberg och Olle Wiberg är överens om en fortsättning.

Olle Wiberg kom in som en frisk fläkt i ”Fläkten” inför den här säsongen. Han imponerade så pass mycket på sportchefen Björn Forsberg att han fick förfrågan om att fortsätta en säsong till.

Nu står det klart att Wiberg tackar ja till erbjudandet.

– Det har varit klart hela tiden egentligen. Men nu vill inte jag fundera längre, nu kör vi. Nu är det revansch. Det är första känslan, säger Wiberg och fortsätter:

– Jag har faktiskt en sjuk revanschlusta. Jag ser i laget vilken potential det finns och då vill jag verkligen vara med på resan. Jag är riktigt laddad. Det stora ordet är revansch.

Sportchefen Björn Forsberg jobbar i dagsläget på att få klart med ytterligare en tränare till staben. Tanken är då att den tränaren ska vara spelande tränare och Olle Wiberg ska ha huvudansvaret på matcher. Väl på träningar ska delat ansvar gälla mellan Wiberg, målvaktstränaren Jonas Hildén och den eventuella spelande tränaren.

– Han (den jagade tränaren) har fått erbjudanden från andra klubbar. Har sagt nej till alla utom en. Så det står mellan oss och en till klubb. Givetvis hade jag hoppats att det skulle ha kommit ett besked redan nu. Under nästa vecka måste vi ha besked hur det blir, annars får vi försöka hitta andra lösningar, säger Forsberg.

Annons