Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wibergs krav i Västanfors premiär

Nu sätter säsongen i gång på riktigt för Västanfors IF. På fredag möter man det finska laget Botnia i Västerås. Och på söndag väntar Upsala BoIS i Uppsala.

Annons
Olle Wiberg vill se ett hungrigt Västanfors när första matchen ska spelas.

ästanfors hade en träningsmatch inplanerad för några veckor sedan, men den blev inställd. Därför väntar nu första match på fredag mot Botnia. Laget som Västanfors spelare 3–3 mot på försäsongen i fjol.

– Det vi vet är att när de ligger på träningsläger i Västerås brukar de ha många spelare med sig. Man vet inte vad de stället upp med för lag. Men det är ett bra finskt bandylag och en bra värdemätare. Resultatet är inte det viktiga, säger Västanfors assisterande tränare Olle Wiberg.

Vad vill ni tränare se av era spelare?– Det vill se först och främst är ett hungrigt lag som verkligen redan nu vill sätta det spel som vi sedan ska kunna utnyttja till säsongen.

– Allting kommer inte att sitta första matchen, så är det. Men en bra inställning och en positiv bild av alla spelare vill vi se. Alla ska vilja vara med och köra fullt ut.

Redan nu har Västanfors genomfört ett tiotal ispass på Fagerliden. Så någon Bambi på hal is blir det förmodligen inte i helgen.

– Passningarna börjar sitta, tempot har blivit högre. Allting blir bättre med tiden och vi är på rätt väg, säger Wiberg.

Annons