Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SSK föll på sista sparken

Skinnskatteberg stod för en heroisk upphämtning borta mot Sörstafors-Kolbäck. Men i slutsekunderna gjorde ändå hemmalaget avgörande 4–3.
– Tungt när vi var så nära, säger SSK:s Mattias Sundberg efter förlusten.

Det är inte många matcher kvar av division 5 och Skinnskatteberg har hamnat i ett dödläge i mitten av tabellen. Bottenlagen har man lämnat efter sig, och topplagen går inte att rå på. Men mot Sörstafors-Kolbäck var det tänkt att Skinnskatteberg skulle ta tre poäng för att haka på lagen efter topptrion.

Så det blev det inte, trots att SSK var otroligt nära minst en poäng. Nu blev det noll.

– Det är surt, framför allt när vi hämtar upp från 3–1, säger SSK:s tränare Patrik Parkatti besviket.

Och besvikelsen känner med all säkerhet alla spelare i SSK efter den blytunga förlusten. Mattias Sundberg hade reducerat till 3–2 med tio minuter kvar, och bara en kort stund senare kvitterade Daniel Jakobsson till 3–3 med ett distansskott som ställde målvakten.

Men jublet satte sig i halsen. Rejält.

I slutsekunderna av matchen kom backen Kim Fröjd Arvidsson i en duell nere vid kortlinjen med en Sörstaforsspelare. I den första sekvensen skulle Fröjd Arvidsson haft frispark, men domaren friade och gav till slut hemmaspelaren frispark i stället. Det hela resulterade i att bollen tryckets in i nätet till 4–3 efter en retur på frisparken.

– Det var tungt när vi var så nära. Det känns så jobbigt, speciellt med tanke på hur det gick till, säger Mattias Sundberg som även stod för SSK:s första mål i den första halvleken.

Läs mer: En orättvis utvisning i den första halvleken gjorde det knepigt för Skinnskatteberg. Läs om vilken viktig spelare som missar helgens match i onsdagens tidning.