Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger för Västanfors

Västanfors damer hakar på i toppen av division 3. Båda topplagen vann och det gjorde även tabelltrean från Fagersta. Nästjumbon Adolfsbergs IK bjöd inte på något vidare motstånd och Fagerstatjejerna vann enkelt med 6–0 (4–0).

Moa Hjalmarsson gav Västanfors en smakstart på matchen, då hon nätade redan i den första minuten. VIF hade sedan kontroll över matchen, men dippade lite en bit in i första. Trots det ökade Lovisa Hedin på till 2–0 och när sedan Hedin nätade igen och Emma Adolfsson skickade in fyran före paus, så var matchen avgjord.

Västanfors fortsatte sitt fina spel i andra och slog inte av på takten. Moa Hjalmarsson nätade två gånger till och med sitt hattrick fastställde hon slutsiffrorna 6–0.

– Vi fortsatte spela bra fotboll, men blev kanske lite för ivriga i andra och hade lite sämre tålamod. Men vi tuggade på bra. Vi spelade bra anfallsfotboll och sattes aldrig på några prov bakåt, säger en nöjd VIF-tränare, Per Olander.

Ted Lindholm