Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sura förnekar "överfallet" på Olsson

Rykten gjorde gällande att Surahammars spelare gick in för att skada Natalie Olsson när hon kom tillbaka till sin gamla hemmahall. Och skadad blev hon. Men att det var medvetet förnekar Suras tränare bestämt.
– Det stämmer inte, säger Per-Erik Nykvist.

Det var i Per-Ols premiärmatch borta mot Surahammars IBF förra helgen som nyförvärvet Natalie Olsson – från Surahammar – fick ett slag på handen och ådrog sig två frakturer.

Redan dagen före matchen gick det rykten om att spelare i Surahammar skulle gå in för att skada sin gamla lagkamrat. Men Surahammars ledning menar att så inte blev fallet.

– Jag hörde det också ryktesvägen. Men sådant håller vi inte på med. Vi spelar innebandy, inget annat, säger Surahammars tränare Per-Erik Nykvist.

Olsson fick många slag mot sig från klubbor under matchen...– Vi spelar hårt, men inte fult. Vi var lika hårda mot alla spelare, inte bara mot Natalie, fortsätter Nykvist och tillägger:

– Jag uppfattade inte situationen när hon fick slaget på handen.