Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Suras hämnd: Bröt två ben på stjärnan

Natalie Olsson lämnade sin moderklubb Surahammars IBF för Per-Ols inför säsongen. När lagen möttes i seriepremiären fick Olsson ett minst sagt hårt välkomnande. Resultatet blev två brutna ben i handen.

Redan inför matchen mellan Surahammar och Per-Ols gick rykten om att spelare i hemmalaget skulle gå in för att skada Natalie Olsson. När sedan matchen blåstes i gång fick Olsson verkligen känna att hon levde. Suras spelare slog enligt Olsson extra mycket mot hennes ben och gav henne onda blickar.

– Det var väldigt annorlunda att spela mot dem. Men samtidigt var det kul att sätta dit dem. Jag vet ju deras svaga punkter, säger Olsson.

Trots den hårda behandlingen från sina förra lagkamrater lyckades Olsson sätta två mål i utklassningssegern som till slut skrevs till 9–2.

Är det klasskillnad på lagen?

– Ja, det tycker jag verkligen. Det såg man direkt i matchen.

Men mitt i glädjen över målen ”lyckades” en Suraspelare skada Olsson. I slutskedet av matchen fick hon ett slag över handen som resulterade i ett besök på akuten och två brutna ben i vänster hand.

– Det är så klart väldigt surt, säger Olsson.

Per-Ols tränare Pasi Leinonen var också upprörd efter matchen.

– Det är naturligtvis jäkligt tråkigt att det ska behöva ske. Man blir förvånad när man även hör att de redan dagen innan har sagt att de ska skada henne. Det är sjukt, säger Leinonen och fortsätter:

– Jag kan tänka mig att det är svårt att möta sitt gamla lag. Men hon var involverad i mycket och aktiv i spelet. Så självklart är det här ett avbräck för oss. Vi är inte bortskämda med alltför många centrar.

Olsson kan nu räkna med minst tre veckor med gips innan hon kan börja känna på klubban igen.

– Men det kan gå fortare om jag sköter det bra.

FP har sökt Surahammars ledare för en kommentar.