Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svara på frågor om Brukskontoret

Annons

Ola Wahlsten har meddelat att han säger upp sitt medlemskap i Socialdemokraterna och lämnar därmed alla sina politiska uppdrag knappt tre veckor före valet. Han säger att är man i grunden journalist med sanningen som ledstjärna så går det inte att vara med i ett parti med dess speciella toppstyrda regler för vad man får och inte får säga. Han svarar även på en fråga om det är något han ångrar som politiker Ja, köpet av Brukskontoret. Det kan komma att kosta skjortan att omvandla det till kommunhus. Dessutom behöver kommunen bygga hyresbostäder på andra håll än i Kolarbyn.

Heder åt Ola W! Bättre att vakna sent än aldrig samt att till och med ha kurage att ta till orda i tydligen känsliga frågor.

Marino Wallsten, varför svarar du inte före valet på de konkreta frågor som ställts från flera håll innan kommunen beslutade att köpa Brukskontoret, om utgifterna för att rusta upp Brukskontoret och bygga om kommunhusen till bostäder, flyttkostnaden för kommunadministrationen samt de övriga kostnader som kommunens beslut medför?

Samtidigt ställs frågan: Marino Wallsten har du fortfarande, efter det att du har haft mer än ett halvår på dig att ta till dig alla synpunkter och analysera kostnaderna, samma inställning som när beslutet om köp av Brukskontoret drevs igenom utan några kalkyler värda namnet?

Synaren igen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons