Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ta hem ditt skräp!

Västanfors. Lördag morgon, solen skiner och jag är ute på första promenaden för dagen med min hund. Nedanför Solliden går vi förbi och där har någon/några vält omkull soffan som brukar stå där. Jag går vidare mot nerfarten till hamnen.

På vägen konstaterar jag att även soffan som brukar stå där under träden efter cykelvägen har välts omkull och puttats ner för den lilla slänten.

Precis där gång/cykelbanan korsar nerfarten till hamnen har några nattvandrare fått nog av att bära sina ölflaskor, eller de kanske helt enkelt tog slut där. I vilket fall som helst låg det krossat glas över hela vägen, stora vassa bitar som lätt skär upp ett par hundtassar.

Det är en beklämmande men ack så vanlig syn. Tomma flaskor och ölburkar borde ju vara lättare att bära än fulla så ta med ert skräp hem eller åtminstone fram till närmaste soptunna nästa gång

Britten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel