Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till minne – Sven Olof Österberg

Sven Olof Österberg har gått ur tiden.

2019 har börjat tufft för oss i föreningen när vi nu fått besked att ytterligare en  tidigare ordförande i vår förening fått lämna oss. Sven Olof Österberg som var en aktiv o ledande sådan under flera år som också med sin fru Kajsa gjort många forskningsresor i bygderna runt oss.

Föreningen har tillsammans med Sven Olof o Kajsa gjort många utflykter i trakten för att utveckla kunskaper kring forskningen, samt allt nerlagt arbete kring olika forskningsobjekt bland annat tidig gravstensinventering i Norrbärke som han varit med o genomfört o mycket annat.

Vi i föreningen är mycket tacksamma för det arbete som Sven Olof lagt ner för oss samt den livsgärning han gjort för föreningens framtid.

Sänder en extra tanke till familjen i denna svåra tid men vet att livet rullar vidare och att vi vill lysa frid över Sven Olof:s minne och tack för din vänskap!

Vila i Frid!

Sällskapet Släktforskarne Fagersta genom Anders Wossmar, ordförande.