Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till minne – Sven Olof Österberg

Sven Olof Österberg har gått ur tiden.

Annons

2019 har börjat tufft för oss i föreningen när vi nu fått besked att ytterligare en  tidigare ordförande i vår förening fått lämna oss. Sven Olof Österberg som var en aktiv o ledande sådan under flera år som också med sin fru Kajsa gjort många forskningsresor i bygderna runt oss.

Föreningen har tillsammans med Sven Olof o Kajsa gjort många utflykter i trakten för att utveckla kunskaper kring forskningen, samt allt nerlagt arbete kring olika forskningsobjekt bland annat tidig gravstensinventering i Norrbärke som han varit med o genomfört o mycket annat.

Vi i föreningen är mycket tacksamma för det arbete som Sven Olof lagt ner för oss samt den livsgärning han gjort för föreningens framtid.

Sänder en extra tanke till familjen i denna svåra tid men vet att livet rullar vidare och att vi vill lysa frid över Sven Olof:s minne och tack för din vänskap!

Vila i Frid!

Sällskapet Släktforskarne Fagersta genom Anders Wossmar, ordförande.