Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tittarsuccé i juni – i höst fortsätter FP sända Fagersta Södras matcher

Fagersta-Postens satsning på livesända fotbollsmatcher är redan en succé.
– Kul att så många har valt att ta del av våra sändningar, säger FP:s sportreporter Adam Wenell.

Fagersta-Posten har direktsänt de första Södra-matcherna för säsongen – och gensvaret från läsarna har varit stort. Hittills nära 1700 inloggade visningar säger en del om läsarintresset.

– Det ser jag som ett bra betyg från våra sportläsare. Det är väldigt roligt att kunna erbjuda Södras supportrar att kunna följa sitt lag på det här sättet, särskilt som coronapandemin begränsar möjligheten till publik på plats, säger FP:s chefredaktör Julia Engström.

Adam Wenell, sportreporter på FP kommenterade matchen hemma mot IFK Österåker i lördags, där Södra mötte på tufft motstånd.

– Det känns jättekul att så många har valt att ta del av våra sändningar. Nu får vi hoppas för tittarnas skull att Fagersta Södra växer in i division 2-kostymen under uppehållet, och att laget kan knipa en poäng när serien återstartar med match mot Stockholm Internazionale, säger Adam Wenell.

Se höjdpunkterna från lördagens möte mellan Södra och IFK Österåker

Nästa match för Södra spelas på Onsjövallen mot Stockholm Internazionale, den 8 augusti kl 16.00. Matchen sänds på fagersta-posten.se.

Här kan du se spelschemat för samtliga livesändningar i höst