Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränarfrågan ännu oklar i Västanfors

Redan nu har Västanfors sportchef börjat få klart med spelare till nästa säsong. Men en som fortfarande tvekar är lagets tränare Lars Aronsson.

Västanfors Lars Aronsson är inne på sitt andra år som a-lagstränare. Målet den här säsongen var att ta laget till allsvenskt kval. Men dit kommer med största sannolikhet inte VIF. Och Aronsson är ännu tveksam om det blir en fortsättning eller inte för honom.

– På mig har det tagit lite mer att vi inte fick till det. Jag trodde att vi skulle komma till kval, säger Aronsson och tillägger:

– Jag vill köra färdigt det här (säsongen) och se hur det känns för mig och gruppen. Det är fem matcher kvar. Jag måste få landa.

Sportchefen Björn Forsberg är nöjd med Aronssons arbete och ser gärna själv att han fortsätter ett år till.

– Han har varit här i två år och behöver lite mer betänketid. Men min förhoppning är att alla tre (Jonas Hildén och Olle Wiberg) fortsätter.

I dagarna bestämde sig Anton Mikkonen, Petter Andersson och Stefan Jakobsson för att stanna i laget ett år till.

– Det betyder jättemycket att fyra stycken redan nu har sagt ja. Förhoppningsvis följer några till efter när de vet att de här spelarna fortsätter, säger Björn Forsberg.