Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränarnas tips: FAIK blir ett topplag

Nykomling i serien. Men lagen i division 2B Västra verkar ha någorlunda koll på vad Fagersta AIK går för. De fruktar Fagerliden.
FP ringde upp alla lags tränare och frågade om FAIK:s chanser i serien.
Här är deras svar.

Arvika HC, Urban Lang: ”De kommer att bli farliga, i deras hall är det inte alltid så roligt att spela. Det brukar bli tuffa matcher. De har alltid varit bra och är skridskostarka.”

Grums IK, Johan Pennerborn: ”Det är inte osannolikt att de kommer att vara i toppen. Det är ett lag med starka traditioner och historia.”

Hammarö HC, Mattias Stenholm: ”Vi räknar med att det blir ett bra lag att möta. Men hela serien kommer att bli ett getingbo.”

Nor IK, Henrik Karlsson: ”Om man bortser från Arboga och Grums får jag säga att FAIK nog kommer efter dem i serien.”

IFK Hallsberg, Kent Sandin: ”Fagersta har fostrat Sandströms, laget är hårt arbetande och är svårt att möta.”

Köping HC, Mikael Gunnarsson: ”Jag har inte sett dem på några år, men det blir alltid tuffa matcher mot FAIK. Men det går rykten om att de har dåligt med folk...”

IFK Arboga, Andreas Svedberg: ”Det blir helt klart hårda matcher. Det är ett derby och det kommer att bli känslor på både läktaren och isen.”

Åmåls SK, Ken Eddie: ”Jag har kollat på Elitprospects. Men det är en sak på pappret och en annan sak på isen.”

Viking HC, Ulf Weinstock: ”De är bland de fyra bästa

i serien.”