Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre personer döda efter bilolycka utanför Virsbo

En trafikoloycka inträffade på riksväg 66 tidigt på midsommardagens morgon. Kraschen blev våldsam och tre personer avled i olyckan.

Annons

Larmet om trafikolyckan kom vid klockan 06.28 på midsommardagsmorgonen. Olyckan inträffade i höjd med Virsbokorset, norr om Surahammar, nära gränsen till Fagersta kommun.

Det rör sig om en singelolycka – i bilen satt tre personer. Redan inledningsvis stod det klart att det handlade om en allvarlig olycka. Bilen, som är helt demolerad, har gått av vägen, över vägräcket och sedan voltat och kraschat våldsamt.

Strax före klockan 11 på lördagen gick polisen ut med uppgifterna att samtliga tre män i bilen, som enligt preliminära uppgifter är i 30–45-årsåldern, hade omkommit i olyckan.

Polisen är i övrigt än så länge sparsam med uppgifterna kring olyckan.

– Vi har inte kunnat identifiera någon av passagerarna. Det kommer det ta tid att göra. Vi vill inte gå in närmare på vad det är för typ av personer, men de är vuxna, säger Ivan Åslund, befäl på Länskommunikationscentralen.

Polisen har tagit om hand om fordonet för teknisk undersökning.

Enligt räddningstjänsten kolliderade bilen med ett stenparti när den körde över vägräcket.

– Bilen har kört av vägen in i ett stenröse och är demolerad, säger Johan Gustavsson, inre befäl vid Räddsam Mälardalen, till Aftonbladet.

--------------------------------------

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor.

---------------------------------------

Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.

---------------------------------------

---------------------------------------

► Läs fler blåljusnyheter här

För prenumeranter och Plus-kunder: Så klarar du trädgården i torkan – "Vi trädgårdsodlare måste nog anpassa oss"

---------------------------------------

Annons