Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuffaste uppgiften hittills för FAIK

Serieledande IFK Arboga IK kommer i dag på besök till Fagerliden för att möta Fagersta AIK. Hittills har Arboga bara förlorat en match av sju i serien och räknas som en av de absoluta favoriterna till playoff i vår. Men det avskräcker inte FAIK.

– Det ska bli kul med derby. Vi ska komma in fokuserade och vara beredda på vår uppgift. Men det kommer gå fortare på isen än mot Arvika, säger FAIK:s tränare Mattias Karlsson.

Arboga snittar sju mål per match hittills i serien och har gjort fler än dubbelt så många som FAIK. Men trots det ställer inte FAIK upp annorlunda.

– Nej, det gör vi inte. Vi ska köra efter vårt. Sedan får vi se hur matchen artar sig i början. De ska få rätta sig efter oss, säger Karlsson.

Blir det den tuffaste matchen hittills för er?– Nja... Arboga är ju tippade som topplag. Så visst kommer det bli tufft. De har några bra spelare från division 1, bland annat Fredrik Orrsten.