Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två män greps efter inbrott

Två unga män misstänks för att ha gjort inbrott i två företag tidigare i dag. I samband med det andra inbrottet kunde männen gripas.

FAGERSTA. Tidigt i morse upptäcktes det att okända gärningsmän tagit sig in på ett företag i Fagersta och stulit pengar sedan larmet gått. När polisen kom till platsen hade männen försvunnit. Men senare fick polisen in ett tips om en övergiven bil några kilometer därifrån. När polisen kontrollerade den övergivna bilen gick ytterligare ett inbrottslarm, på ett annat företag. När polisen kom dit tog de två tjuvar, 21 och 22 år gamla, på bar gärning. Männen greps och är enligt polisen anhållna av åklagare efter förhör. Polisen tror att de två inbrotten kan knytas ihop.

– Det är åklagaren som sedan beslutar hur utredningen går vidare, säger Maria Rupla, KC-befäl hos polisen.

Polisen vill i nuläget inte uppge om männen är bosatta i trakten.

Förtydligande: I en tidigare version av artikeln stod det att männen var maskerade. Den informationen hämtades från polisens hemsida. Men polisen uppgav på tisdagen att männen inte var maskerade.