Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tvåkvällarspartyt på Bruks lockade ut en bred publik

När helgens karuseller hade stannat och knallarna packat ihop fortsatte yran för de partysugna. Bruks bjöd in till tvådagarsfest.

Våryran och party på Brukshotellet går hand i hand med varandra. Under många år har det varit en tradition att avsluta yran med familj, arbetskamrater och polare i vimlet.

Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander var fredagens dragplåster och lockade ut den äldre generationen. Med diverse musikkonstellationer och solokarriärer i ryggen bjöds det på många fina gamla klassiker. I publiken kunde var och varannan sjunga med i låtarna och ta sig en sväng om.

En av alla hemvändare var Patrik Lundell med sonen Arvid, 8 år.

– Vi passade på att stanna till lite längre i Fagersta för att lyssna på Ronander och grabbarna, berättade Patrik Lundell.

Fagerstabon Tony Lindström avslutade en fartfylld dag med att ta med dottern Olivia Wallin ut i vimlet för en far och dotter-kväll.

Lördagen drog även den storpublik. På scen stod hiphop-doun Medina och rev av låt efter låt till den yngre publikens stora förtjusning.

En av besökarna var färgglada Anna Svensson, blivande fru Ekbäck.

– Jag har haft en jätterolig dag och helnöjd med min möhippa, berättade hon.