Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uträknat Västanfors vände och vann

Västanfors var riktigt illa ute mot gästande Katrineholm. Underläge 1-4 i paus vändes dock till seger med 9-6. Stor matchvinnare var fyramålsskytten Rickard Hettman. 

BANDY. Tidigare under säsongen har Västanfors jobbat stenhårt och satt tidig press på sina motståndare. Nu möttes VIF av ett lag som satte samma press. Sedan hade Katrineholm ett par riktigt snabba gubbar som ställde till det för hemmaförsvaret.

Första halvlek dominerade Katrineholm stort. Gick fram till ledning med 4-1.

I den andra halvleken kom Västanfors tillbaka. Reducerade efter bara 15 sekunder genom Rickard Hettman.

Västanfors hittade tillbaka till sina grunder, vilket gjorde att laget tog sig igenom gästernas försvar gång efter annan.

Det hjälpte föga att gästerna tog timeout. För direkt efter den kvitterade VIF 4-4. Åter var det Rickard Hettman som var målskytt. Oliver Sundström gav hemmalaget ledningen för första gången i matchen med sitt 5–4-mål.

Sedan blev det stor målkavalkad resten av matchen. VIF vann den andra halvleken med 8–2.

En som var mycket glad efter matchen var Petter Andersson. Var det så att ni underskattade dagens motstånd?

– Nej, det tror jag inte. Laddningen inför var kanon. Det var nog så att vi inte gjorde vårt jobb utan slarvade. Det håller inte mot något lag.

Kjell Rosendahl