Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utred läget på NVK istället för att sätta på skygglappar

Annons

Peter Håkanson, kritiserad förbundschef på NVK.

Angående Marino Wallstens insändare "Moralisk kompass saknas i debatten":

Att det ska vara så svårt för politiker att svara på frågor och vara tydlig! Marino Wallsten lindar in sig i nån filosofisk skrivelse om moralisk kompass och man undrar om den är skriven som någon textutfyllnad för vilket ämne som helst, så himla svamlig och luddig är den.

Men Marino Wallsten – kan du inte vara uppriktig och svara istället. Eller nej, det behövs nog inte. Det är uppenbart att du inte tagit till dig enkäten om arbetsmiljön på NVK, att du inte ens tagit till dig när den är gjord. Och utan att ha minsta kontakt med tjänstemännen på NVK för att kontrollera om den allvarliga information som framkommit av enkäten faktiskt stämmer. Istället sätter du på dig skygglapparna och säger att det inte kan vara sant, att kritik bara är rykten och dålig statistik .

Samma sak gör uppenbarligen Åsa Eriksson. Men är det verkligen ni som sitter med sanningen om hur det är att jobba på NVK i dagsläget, och med Peter Håkanson som förbundschef? Är det inte de anställda hos NVK som besitter denna kunskap?

Och är det demokratiskt att kasta enkäten i sopen och hävda att det är dålig statistik och åsikterna är rykten? Vore det inte bättre att ordentligt utreda läget på NVK. Har NVK en förbundschef som är rätt för NVK och medlemskommunerna? Hur är arbetsmiljön? Vad kan leda till en förbättring? Men nej, taktiken är att förringa enkäten och tysta ned personalen som faktiskt inte vill annat än kunna göra ett bra jobb.

NVK:are

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons