Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad gjorde kommunen?

Fråga riktad till kommunen i Skinnskatteberg. Har de gjort någonting för att hjälpa IL Recycling att uppfylla miljökraven? I så fall vad?

Några boende i närområdet (de flesta har endast sommarboende) har klagat på för hög bullernivå från industriområdet vid Bäckegruvan. Följden av detta har blivit att ett företag lägger ned sin verksamhet och ett flertal personer mister sina jobb.

Som kommuninvånare förväntar man sig att kommunen ska stötta lokala företag så att jobben stannar inom kommunen. Vi som är bofasta i området är beroende av att det finns arbetstillfällen. Vi saknar en handlingskraftig kommun som engagerar sig i lokala företag, stora som små.

Maud och Torbjörn Ahlin, Putte och Ann-Sofie Fredriksson, Esa Silvasti, Simon Landberg, Ismo Perttula, Björn Lindblom, Emilie Östmark, Ärtan Östmark, Jörgen Östmark

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel