Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vantaa förstärker Per-Ols

Per-Ols herrar presenterar nu sitt senaste nyförvärv. Backen Emanuel Vantaa ansluter från Surahammar.
– Jag kände att jag behövde en nytändning, säger Vantaa.

Truppen börjar sätta sig för Per-Ols herrlag nu. Division 2 drar i gång om drygt en månad och laget spelar sin första träningsmatch nu på söndag. Då passar det bra att presentera ett hett nyförvärv. Emanuel Vantaa spelade förra säsongen med Surahammars IBF och gjorde bland annat två mål när hans lag mötte Per-Ols i Fagerstahallen.

– Vi har varit ute efter honom i ett par år nu. Han var här redan för två år sedan på en informationsträff. Sedan kom han nu och provspelade och det kändes bra. Målsättningen är att de spelare vi värvar ska vara minst lika bra eller bättre än de vi redan har i laget, säger Per-Ols sportchef Tero Heikki.

Vantaa vann den interna poängligan bland backarna den gångna säsongen och har visat att han är lika effektiv defensivt som offensivt. Nu vill han även visa vad han går för i sitt nya lag.

– Per-Ols är ett skönt gäng. Vi siktar på att komma så högt upp som möjligt i serien. Och det är klart att vi vill upp (till division 1, reds anm). Jag tror att vi skulle kunna klara av det, säger han.

Per-Ols har nu gjort klart med tre nya spelare till säsongen. Förutom Emanuel Vantaa har även Paul Hauki och Johan Vestlund tillkommit. Men ännu är inte truppen helt spikad.

– Det kommer bli något nyförvärv till. Det enda som saknas från honom är underskriften, säger Heikki.

Är du nöjd med truppen så här långt?– Ja, det får jag lov att säga. Vi har en bättre trupp än förra året.