Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väpnat rån mot apotek

Apotek Hjärtat i Skinnskatteberg utsattes för ett rån på fredagen, uppger polisen.

Polisen fick in ett överfallslarm från apoteket Hjärtat i Skinnskatteberg klockan 16.54 i dag. Två män, klädda i svarta huvtröjor, har enligt polisen försökt hoppa genom luckan till andra sidan för att ta tabletter. 

Männen hade ett "pistolliknande föremål" och en yxa som de använde för att hota den enda personen som var i tjänst på apoteket.

Enligt polisen fick inte gärningsmännen tag på några tabletter, utan sprang därifrån innan polis hade kommit till platsen. Vittnen berättar att de har sett en bil med tre personer lämna platsen. Dessa var också klädda i svarta huvor. 

Under eftermiddagen har flera patruller sökt efter gärningsmännen utan resultat. Ingen person ska ha fått några fysiska skador under händelsen.

Vad har ni för spår att gå på?

- Det kan jag inte uttala mig om alls, då kanske vi röjer något, säger Ann-Charlotte Israelsson, befäl vid polisens kommunikationscentral.