Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varjomaa lockas av FAIK:s satsning

Han har haft en dålig säsong i Hedemora SK i division 1. Nu öppnar Sebastian Varjomaa för en comeback i FAIK till nästa säsong.
– Om de är intresserade får man sätta sig ner och diskutera, säger Varjomaa.

Sebastian Varjomaa tog återigen chansen i division 1 till den här säsongen. Men med Hedemora SK har det inte gått speciellt bra. Närmast väntar en oviss kvalserie för att hålla sig kvar i division 1.

– Rent sportsligt har det varit väldigt tungt. Vi har haft mycket skador och sjukdomar. Och jag har inte haft någon jättesäsong, säger Varjomaa.

Om en månad tar säsongen slut. Men Varjomaa har ännu inte tänkt så långt som till nästa säsong.

– Nej, inte jättemycket. Jag har funderingar på att börja plugga samtidigt som jag arbetar. Om jag bestämmer mig för det blir det svårt med hockeyn. Det är ett beslut jag ska ta efter säsongen.

Klart är att FAIK är intresserat av backen. Det fick han bekräftat när han bevittnade en match på Fagerliden för ett tag sedan.

– Det lät som att jag var välkommen tillbaka. Men jag ska inte säga för mycket.

Är det ett alternativ?– Ja, absolut. Men det ska stämma med jobb och skola. Mycket ska stämma för att det ska bli något över huvud taget. Men om de är intresserade får man sätta sig ner och diskutera. Det känns som att det blir en bra satsning. Inga dörrar är stängda.