Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våryran i bilder

Fagersta-Posten har samlat några av våryreaktiviteterna i ett bildspel.

Annons
Våryrevädret började skapligt.

Våryrans andra dag avslutades nog så blött och regnet ser ut att fortsätta när kvällen tar vid. Men i morgon, Våryrans sista dag, väntas det bli halvklart, enligt SMHI

Under våryrans första dag höll sig regnet borta, annat var det med blåsten.
Lifetime cruisers arrangerade cruising på fredagskvällen.
Öystein Solheim och Sune Hartman stod och sålde lotter för VIF:s räkning under fredagen.
Rotary visade upp så kallade ”shelter boxes”, ett tält för överlevnad. Boxen innehåller också bland annat myggnät, varma filtar, matlagningsutrustning och verktyg. Just nu samlar Rotary in pengar för att lådor ska kunna skickas till jordbävningsdrabbade Nepal. Boxarna släpps ner från helikoptrar i områden där det är svårt att ta sig fram.
Vad gör lite busväder på en våryra? tänkte kompisarna Angelina Larsson, fyra år, och Molly Thorsén, tre år, som hittade vattenpölar att plaska i.
Men Wilma Sköld och Izabel Söderberg sökte skydd från regnet, här under scenen i Vilhelminaparken. Darya Arlova hade paraplyet med sig.
Många tog paraplyerna med sig till Våryran under lördagen.
Talanger visade upp sig på scenen ...
... och i gräset. Här dansas det till Melodifestivallåten
Lanarna var inte bekymrade över våryrevädret, spela går det ju att göra ändå. Viktor Lundgren är en av dem som håller i lanet i Citygallerian.
Desto mer väderberoende var väl till exempel aktiviteten paintball, som lockade fler deltagare på fredagen än lördagen. Alexander Mäkelä och Sebastian Mäkelä var med arrangerade.
Peter Versleyen satt i en busskur och sålde lite skivor.
Jessika Andersson, Seglingsberg, här med hunden Doris tävlar i Agility. ”Det ska vara en bra belöning. Och så är det viktigt att ha kontakt med hunden, förstås.
Godisregnet på fredagen drog som vanligt till sig många av de yngre våryrebesökarna.
John Blomberg Kihlberg träffas av godis i huvudet när han samlar kepsen full.
Apollo Creed på livescenen i Vilhelminaparken.
Fredrik Karlsson, Draco Spiritus, gav sig på att försöka slå sitt eget rekord i att blåsa eld länge. Det gamla rekordet löd 9,96 sekunder. Det nya: 10,29.
Annons