Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västanfors fortfarande obesegrat

Västanfors bandykillar tog en ny seger i sitt träningsmatchande inför det kommande seriespelet. Matchen i ABB arena mot AIK slutade 7-5.

VIF gick fram till en 3-0-ledning för att sedan släppa in motståndarna. I paus stod det 3-2 till VIF, i början av den andra halvan 4-4 innan VIF gjorde ett nytt ryck fram till 6-4. Matchen slutade sedan 7-5 och VIF är fortfarande är obesegrat under denna säsongs träningsspel.

– Vi fick inte till det som vi vet att vi kan. Det liksom inte kuggar i riktigt mellan anfall och försvar i dag. När det inte gör det då lyckas vi inte trycka fast dem i våra anfall. Det gick lite lätt. Vi fick 3-0 och killarna började fuska lite i sitt arbete. När alla gör det då blir det synbart och då blir det lätt så här. Men vi har haft en tung träningsperiod så det är säkert tungt i både kropp och huvud. Något som är positivt är att våra offensiva mittfältare och forward fortsätter att leverera och gör mål, säger VIF:s tränare Lars Aronsson efter matchen.

VIF-målen gjordes av Rickard Hettman 2, Petter Andersson 2, Robin Rebermark, Sebastian Lillberg och Erik Jakobsson.

– Vi är starka som grupp och gör vi det bra skall vi vinna en sådan här match komfortabelt, säger Lars Aronsson.