Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chefredaktör Daniel Nordström får utökat ansvar

Daniel Nordström, denna tidnings chefredaktör, blir även chefredaktör och ansvarig utgivare för Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje och Nynäshamns Posten.

Annons

Per Bowallius, vd för Mittmedia som äger samtliga aktuella tidningstitlar, säger:

– Daniel Nordström har en bred bakgrund och erfarenhet och är väl förankrad i MittMedias redaktionella arbetssätt. När vi nu beslutat att samordna Västmanland med regionerna runt Stockholm känner jag mig helt trygg med att Daniel Nordström tillsammans med våra lokala chefer kommer på att utveckla verksamheten på ett bra sätt.

I samband med förändringen kommer också ställföreträdande ansvariga utgivare att utses för tidningarna i Västmanland. I övrigt kommer det inte att bli några förändringar lokalt i Västmanland.

För Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning blir Cecilia Rindbäck Vangbo ställföreträdande ansvarig utgivare. Hon är i dag nyhetschef för de tre tidningarna. För VLT blir Nora Nergiz Westerbergh ställföreträdande ansvarig utgivare. Hon är i dag deskchef på VLT.

I samband med förändringen kommer Daniel Nordström att utse lokala ställföreträdare för Norrtelje Tidning och Nynäshamns Posten. Lillan Sjölund fortsätter som nyhetschef och ställföreträdande ansvarig utgivare för Länstidningen i Södertälje.

Daniel Nordström kommenterar:

– Jag är mycket glad och hedrad över förtroendet och det utökade uppdraget. Det blir intressant att nu även lära känna marknaden i regionerna runt Stockholm. Jag kommer direkt att utse ställföreträdande ansvariga utgivare lokalt. Tillsammans med dem och de duktiga redaktionerna ser jag fram emot arbetet att hitta samordningar mellan de olika marknadsområdena, att fortsätta utveckla journalistiken och att fortsätta utveckla vår affär.

Daniel Nordström tillträder formellt som ansvarig utgivare även för Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje och Nynäshamns Posten från och med 1 december.

Annons