Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lidköping lovar större och bättre Power Meet

Lidköpings kommun säger att Power Big Meet 2017 kommer bli större och bättre efter ”övertagandet” från Västerås. I ett pressmeddelande berättar man till exempel att campingen blir större och finbilscruisingen längre än föregående år.

Annons

Kjell Gustafsson på Johannisbergs flygfält under Power Meet 2016.

I samband med sitt 40-årsfirande nästa år flyttar Power Big Meet till Lidköping. I ett pressmeddelande från Lidköping kommun ägnas flera strofer åt att göra jämförelser med föregående år. Och man säger att allt ska bli bättre.

”En större eventplats, en längre cruisingsträckning, större och fler eventområden samt en samverkan med övriga Skaraborg; så är det tänkt att Lidköping skall tackla (…) övertagandet av evenemanget Power Big Meet,” står det i pressmeddelandet.

Motorträffen ska hållas på Hovby Flygplats, ett område på cirka 100 hektar vilket är större än det område som evenemanget hållits på i Västerås. Kjelle Gustafsson, som ligger bakom Power Big Meet, har tidigare sagt till VLT att han haft ögonen på platsen i flera år då han landat där med helikopter många gånger.

– Vi känner ett stort stöd från Lidköpings kommun i planeringen av vårt jubileum. Vi ser oerhört mycket fram emot att komma tillbaka till Lidköping med Power Big Meet. Det blir lite grand som att komma hem. Inte bara för mig som är Västgöte från början, utan också för arrangemanget, säger han i pressmeddelandet.

Västerås, där det kommer ordnas en annan motorträff 2017, nämns aldrig vid namn i pressmeddelandet.

Annons