Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Annas fångade ett härligt sommarögonblick av badande barnbarnet: ”Jag blir så glad av bilden”

När Anna Tuanders man och barnbarn lekte i vattnet var hon bara tvungen att ta ett kort. Den spontana bilden var en stor favorit hos Fagersta-Posten, och vann Månadens bild för juli.

Annons
Fagerstabon Anna Tuander tog hem vinsten i Månadens bild för juli månad.

Anmäl text- och faktafel

Fagerstabon Anna Tuander fotar mycket med sin mobil, och den här dagen var hon och njöt av sommaren vid Eskiln i Fagersta. När hon ser hur sin man Mikael och barnbarn Dominic leker i vattnet, ville hon ta några foton.

– Det såg så härligt och kul ut, så jag kände att det var något som jag ville föreviga. Mobilen har jag ju alltid med mig, och då är det fint att kunna spara sådana här minnen, säger Anna Tuander.

När Fagersta-Posten når Anna Tuander är hon på semester i Norge. Hon svarar först inte, men när hon får höra att hon vunnit Månadens bild, ringer hon upp.

– Alltså så otroligt glad jag blir. Jag lade upp bilden på Facebook, och då skrev folk att det var den finaste bild de hade sett och att jag var tvungen att skicka in den. Men att jag skulle vinna, det hade jag absolut inte räknat med. Det här måste jag berätta för mitt barnbarn, säger hon.

En mycket varm sommarkväll när Anna och Mikael tog med sig sitt barnbarn ner för ett svalkande dopp i Eskiln.Foto: Anna Tuander

Bilden, som föreställer Annas man som kastar upp deras barnbarn i luften, kom till spontant.

– Jag fotade och att jag hann fånga det där var fint. Det ser så härligt ut, och jag blir så glad av bilden.

I sommar har Anna spenderat mycket tid med sin familj och speciellt femåriga barnbarnet Dominic – vinnarbildens stjärna.

– Det har varit en underbar sommar. Det har varit väldigt varmt, med väldigt skönt. Jag har haft tur att få spendera väldigt mycket tid med Dominic, och det blir jag så glad över.

För den härliga sommarbilden vinner Anna tre trisslotter. Och vill du vara med och tävla i Månadens bild i augusti, kan du klicka här.

Se fler av de fina bilderna som blev inskickade här nedan:

Sommaren har varit väldigt varm och intensiv dagtid men på morgonen har det varit svalare och
Min son Albin som stoltserar utanför kyrkan med sina såpbubblor han fick av fröken ,efter att ha slutat förskoleklass och till hösten börjar 1:an.Foto: Anna Johansson
Njuter den heta sommaren i Dagarn´s ljumma vatten,och låter de vackra molnen drömma mig bort.Måste bara hämta kameran ut i vattnet!!Foto: Jens Neubert
Inga filter behövs på denna bild som är tagen under solnedgången utanför Visby.Foto: Tobias Binning

Annons