Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brinellskolans elever vinnare på årets UF-mässa i Västmanland

Storslam för Time2work - som kammade hem titeln Årets UF-företag i Västmanland. Men det gick bra för fler av Brinellskolans unga företagare.

Annons

Tidigare rapporterade Fagersta-Posten om att UF-företaget Time2work kammat hem vinsten i Årets samhällsentreprenör i länet igår i samband med den UF-mässa som pågått i Västerås under tisdagen och onsdagen.

På onsdagseftermiddagen blev det klart att företaget också utses till Årets UF-företag. Motiveringen från juryn lyder bland annat: "Med seriöst och hårt arbete har de tagit fram ett koncept som är till nytta för både näringsliv och samhälle".

För Pluskunder: "Vi skrek, skrattade och skakade!"

Fler UF-företag från Brinellskolan kammat hem priser. Naifu som säljer friluftsknivar, eller "bruksknivar" som de kallar dem, vinner förstapris i kategorin Årets hantverk och får därmed även de åka till Stockholm för att representera länet.

Mera marknad kniper andraplatsen i kategorin Årets tjänst. UF-företaget marknadsför lokala företag genom sociala medier.

Time2work tog också hem tredjeplatsen i Årets tjänst och UF-företagets vd, Pawel Gentek, är en av två som utses till Årets nätverkare.

Mer läsning

Annons