Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cykel kolliderade med bil vid Knutsvägen

Vid 17.09 inkom ett larm till SOS om en påkörd person. En cyklist i hög fart ska ha kolliderat med en bil. Enligt räddningstjänst på plats var händelsen en olycka och det finns i nuläget inga misstankar om brott.

Annons

Vid 17.09 kom ett larm till SOS om att en person blivit påkörd vid Knutsvägen. Senare kunde det konstateras att händelsen var en olycka och i nuläget finns inga misstankar om brott. Enligt räddningstjänsten hade en cyklist inkomit med i hög hastighet till korsningen vid Knutsvägen där den kolliderade med fronten på en bil.

Enligt vittnen på plats var bilen näst intill stillastående vid kollisionstillfället. Cyklisten fördes med ambulans till sjukhus och var vid medvetande när räddningstjänsten kom till platsen men blödde från huvudet.

– Härifrån ser det ut som att allt har gått bra, säger räddningsledare Tobias Eriksson.

Olyckan skedde mellan Knutsvägen och riksväg 68 vid den påbjudna gång- och cykelbanan. Varken cykeln eller bilen fick några större skador. Enligt Eriksson rör det sig om ett missförstånd och att de inblandade inte hann få ögonkontakt. Nu ska polisen undersöka saken.

Mer läsning

Annons