Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De blir nya nyhetschefer på Bbl/AT, FP och SA

Annons
Julia Engström, i dag biträdande nyhetschef, och Mats Wikman, i dag deskredaktör, blir nyhetschefer för Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Nu är det klart vilka som blir nyhetschefer för Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Julia Engström, i dag biträdande nyhetschef på samma titlar, kommer tillsammans med Mats Wikman, i dag deskredaktör, att axla rollerna som nyhetschefer.

¬– Jag är mycket glad över att Julia och Mats har tackat ja till dessa viktiga uppdrag. De kommer att bli en alldeles utmärkt duo som kompletterar varandra väl. Julia har gjort ett mycket bra jobb som biträdande nyhetschef och Mats har ovärderlig rutin och kunskap. Vi har nu en mycket stark nyhetsledning i Västmanland, säger Daniel Nordström, ansvarig utgivare.

- De små lokala tidningarna är Sveriges viktigaste medier. Att få vara med och leda nyhetsarbetet på SA, FP och Bbl/AT är ett riktigt drömuppdrag, säger Mats Wikman.

- Att få förtroende att fortsätta jobba med Bbl/AT, FP och SA känns väldigt roligt. Det är både utvecklande och kul att arbeta med så många duktiga reportrar, säger Julia Engström.

Julia Engström och Mats Wikman tillträder sina nya tjänster den 20 augusti.

Sedan tidigare är det klart att Helena Grahn och Cecilia Vangbo blir nyhetschefer för Vestmanlands Läns Tidning, VLT.

- Vi får nu en enormt stark nyhetsledning i Västmanland, säger Daniel Nordström.

Mer läsning

Annons