Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Götis och Bruks laddar upp för juldagen och Fagerstas hemvändare

Julhelgen är en står så kallad hemvändarhelg där många beger sig till hemtrakterna för att fira jul med familj och vänner.

Annons

På Götis hotell och kök är det hemvändarkväll på juldagen för dem som hoppas på att återse gamla bekanta. Tre diskjockeys kommer att vända skivor och två dansgolv kommer vara öppna. Richard Heard driver Götis och utlovar en härlig kväll.

–Vi har vi alltid haft hemvändarkväll varje år på de ställen jag har varit med och drivit. Vi har tre dj:s på olika dansgolv. Det brukar vara fullsatt, säger Rickard Heard.

–Götis brukar locka den yngre publiken och Brukshotellet den äldre så det är en perfekt delning där måste jag säga, säger han.

På Brukshotellet i Fagersta kommer två diskjockeys stå för musiken hela kvällen. Levent Özdemir, hotellchef, driver Brukshotellet.

–Vi har en buffé där man kan boka bord. Under kvällen så har två stycken olika dj´s. Den ena är lite yngre och spelar med housetechno och sen DJ Rajban som spelar lite allt möjligt. Det blir en blandning av olika musik. Konceptet körde vi förra året och det var väldigt lyckat och uppskattat. Därför tänkte vi göra om det i år, säger Levent Özdemir.

I år har även extra ljus hyrts in för att maxa upplevelsen.

–Juldagen är den största höjdpunkten på året, det kommer mycket hemvändare och det är mycket trevlig stämning när folk är hemma för att träffa vänner och familj, säger han.

Dj Rajban har besökt Brukshotellet förr under juldagen. Även i år står han bakom dj-båset och leverera partymusik.

Mer läsning

Annons