Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han är årets företagare i Fagersta

De senaste fem åren har varit framgångsrika för Bilcity i Fagersta. Det har lett till att vd:n i år kammade hem priset som Årets företagare i kommunen.

Annons
Peter Frimodig, vd Bilcity i Fagersta, kan titulera sig Årets företagare 2015.

För att bli Årets företagare räcker det inte med att vara företagsam och ha god lönsamhet, det gäller framförallt att sticka ut på orten man är verksam i. Varje år nomineras företag som utmärkt sig särskilt under året som gått.

I Fagersta var det i år Bilcity som Företagarna i norra Västmanland tyckte hade utmärkt sig mer än andra, och som därför fick kliva högst upp på prispallen bland årets nominerade företag.

Bilcity är sedan starten 1969 ett familjeägt företag som alltid satsat på att vara ett personligt företag. Att bli Årets företagare var ingenting som medarbetarna varken räknat med eller strävat efter menar företagets vd Peter Frimodig.

– Det är ju ingenting vi tänkt på själva, men det är roligt att vi vann, säger han.

Att ta hand om sina kunder är en självklarhet och ett måste för att företag på en liten ort enligt Peter Frimodig, han menar att det finns två bakomliggande faktorer till Bilcitys framgång de senaste åren – nya lokaler, och ett utökat sortiment från biltillverkaren Kia.

– Jag ser mycket ljusare på framtiden än förr. På grund av internet så blir handel enklare och folk drar sig inte för att åka till Fagersta.

Mer läsning

Annons