Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Drograttfyllerist i Fagersta – Gävlebocken brann första kvällen

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg

Annons

Lokalt:

En kvinna i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri efter att ha stoppats bakom ratten i Fagersta.

Det har i övrigt varit en lugn natt uppger polisen.

Väder:

Dagen börjar soligt, men moln drar in från nordväst. Temperaturen kring noll grader. Måttlig nordvästlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Gävlebocken hann inte stå länge – på söndagskvällen, bara timmar efter invigningen, brann den upp.Bockens talesperson Maria Wallberg var bedrövad efter händelsen. – Någon kastade en brandbomb och försvann, säger hon.

Trots att polisen i Eskilstuna har en ganska klar bild avmordet i Årby i oktober vill man ha allmänhetens hjälp. Detta för att kartlägga brottet då en 31-årig man sköts i huvudet utanför en port, skriver TT. Läs mer

En äldre man trodde att personen som ringde var hans barnbarn som behövde hjälp med pengar, så han ställde upp. Inom kort hans bankkort tömt. Mannen hade utsatts för ett så kallat barnbarnsbedrägeri, skriver TT. Läs mer.

Internationellt:

Fransmännen har röstat i primärvalet om vem som ska bli högerpartiet Republikanernas kandidat i nästa års presidentval. François Fillon som står mer till höger tog hem en utklassningsseger och Alain Juppé erkände sig slagen, skriver TT. Läs mer.

Dissidenter i Kuba fruktar mer förtryck efter Fidel Castrosdöd. Men det finns också några som hoppas att brodern Raúl ska genomförareformer i landet skriver TT. Läs mer.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons