Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Kvinna till sjukhus efter olycka – bilen voltade in i träd

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

En bil voltade av väg 250 in i ett träd. I bilen satt den kvinnliga föraren fast och räddningstjänsten fick hjälpa henne ut. Polisen uppger att det var halt på platsen.

Sent på torsdagskvällen gick Trafikverket ut med en varning om det hala väglaget kring Norberg. På väg 69 i höjd med Kärrgruvan ska det stå flera stillastående lastbilar på vägen på grund av det halkan.

För Plus-kunder:

Full fart mot byggstart av idrottshallen nästa månad

Dold läcka kan hota badpremiären i Fagersta

Studenterna på Brinellskolan: "Vi är överraskade och jätteglada"

Väder:

Fredagen bjuder på sol och minskade molnighet med en temperatur mellan 4-7 plusgrader. Västlig vind mot nordväst.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Polisen slog till mot misstänkt pedofilnätverk. De senaste två dagarna har Nationella insatsstyrkan slagit till mot flera adresser i Mellansverige. Totalt har sju män gripits misstänkta för grovt barnpornografibrott.

Ett drygt 100-tal demonstranter samlades på torsdagskvällen i Umeå för att demonstrera mot Sverigedemokraternas möte i staden. Efter flera timmars protesterande tvingades SD att ställa in mötet

Internationellt:

Under torsdagseftermiddagen greps en 36-årig man i London misstänkt för att ha planerat ett terrordåd. Mannen greps av polis när han klev av ett plan på flygplatsen Heathrow i London. Det rapporterar Scotland Yard.

Sport:

Zlatan Ibrahimovic gjorde hattrick när Manchester United vann med 3-0 i Europa Leagues sextondelsfinal. Redan efter en kvart slog han till i gårdagens match.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons