Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Rånade matbutik i Gävle – strödde sedlar längs flyktvägen

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Lugn natt rapporterar polisen.

För Plus-kunder:

Polisen misstänker att elever säljer droger på Fagerstas skolor

Brottarstjärnan från Iran lyfte Fagerstatalangen till landslaget

Ute ur "fysboxen" – då tror Bergström på resultat av hårdträningen: "Helt annat tryck i åkningen"

Väder:

Under torsdagen ökad molnighet och lokalt kan underkylt regnförekomma. Temperaturen kring nollstrecket. Tilltagande västlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En person omkom vid en brand i ett flerfamiljshus i Edsbyn i Hälsingland sent på onsdagskvällen.Larmet var adresserat till en fastighet på Bärstavägen i centralorten och inkom strax efter halv tolv.Trapphuset var rökfyllt och de boende hade redan påbörjat evakuering när räddningspersonal anlände.

Maskerad man med pistol rånade matbutik – strödde sedlar längs flyktvägen. På onsdagskvällen slog mannen till mot en närlivsbutik på Söder i Gävle. Maskerad med paintballmask och beväpnad med en pistol.

Internationellt:

Colombias regering benådar 110 Farcrebeller. Det som en deli fredsavtalet som syftar till att få ett slut på inbördeskriget som har pågåtti över femtio år, skriver TT. Läs mer.

CIA tror att president Vladimir Putin var personligen inblandad i hackerattacker under den amerikanska valkampanjen, skriver TT. Läs mer.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons