Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Så var juldagsnatten – man greps efter kvastmisshandel

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

När en ung man omhändertogs för fylleri på ett hotell upptäckte polisen att mannen hade en elpistol på sig.

En man i 18-årsåldern greps efter ett slagsmål där ett kvastskaft ska ha använts som tillhygge.

70 000 kronor i kontanter, guld och en telefon – det blev bytet vid ett inbrott i en lägenhet i Fagersta som upptäcktes när den boende kom hem i går kväll.

Det har festats en del under juldagskvällen. "Det har varit normalt för att vara juldagen, det har inte stuckit ut något sådär", säger Mikael Lindgren vid polisens länskommunikationscentral. 24 fyllerister omhändertogs i hela länet, vilket är något fler än en vanlig helgnatt.

För Plus-kunder:

102-åriga Edith minns första världskriget ur ett barns ögon

Howlin' Pelles tack till Fagerstaborna efter succén i Musikhjälpen

Väder:

Annandag jul ser ut att bjuda på en hel del sol. I den västligaste delen dock en del moln. Under dagen 1-5 grader. Västlig eller sydvästlig vind med friska eller lokalt hårda vindbyar.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

20-åringen som sitter anhållen misstänkt för dubbelmordet vid Råbosjön utanför Hudiksvall ska ha klivit ur en taxi några hundra meter från brottsplatsen innan morden.

Tre personer påkördes och en av dem skadades allvarligt vid en trafikolycka i Örnsköldsvik. Föraren ska därefter ha avvikit från platsen, men greps senare av polis.

Den man i 20-årsåldern som hittades skjuten i Biskopsgården i Göteborg har avlidit av sina skador. Brottsrubriceringen är mord.

Internationellt:

Den brittiske popstjärnan George Michael har avlidit vid en ålder av 53 år. Direkt efter att dödsfallet blev känt började kondoleanserna att strömma in.

Kina uttalar skarp kritik mot USA, sedan president Barack Obama undertecknat ett förslag om ett militärt utbyte med Taiwan, som har varit självstyrande sedan 1949.

13 personer har dödats i de oroliga staterna Michoacan och Guerrero i Mexiko, som skakas av nya våldsamheter mellan rivaliserande droggäng.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons