Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Storbrand rasar i Umeå – husfasad rivs för att stoppa spridning

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

För Plus-kunder:

Goda förhoppningar om skidlopp i Klackberg

Efter olyckorna – nu blir det stopp i korsningen

"Hela Norberg bakar"-vinnaren om varför hon började baka

Väder:

En klass 1-varning för snöfall är utfärdad för i dag, tisdag, av SMHI. 5-10 centimeter snö kan komma under kvällen och natten mot onsdag. 2-7 minusgrader och sydlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En storbrand bröt ut i centrala Umeå i går kväll och vid midnatt togs maskiner till platsen för att riva delar av fasaden på Vattenfalls lokaler – det för att försöka stoppa ytterligare spridning.

Internationellt:

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu förhördes i sitt hem under måndagen under tre timmar av polisen, misstänkt för att ha tagit emot gåvor från affärsmän.

Sport:

50 skott på mål och en total dominans. Sverige är klara för semifinal i JVM efter en stundtals överlägsen insats mot Slovakien. Alexander Nilsson: Det blev rätt behagligt ändå – bring on Kanada

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons