Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Sverige förlorade bronsmatchen i JVM

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

För Plus-kunder:

Norbergssonen möter Gladiatorerna på lördag

Forssellstrappan i Norberg har gått från 70 till 100 anställda på några år

Nykomling i division 3 – men Fagersta Södra siktar mot toppen av serien: "Jag sticker ut hakan"

Väder:

Under natten har det varit klart och kallt på de flesta håll och i dag blir det soligt och mellan 10 och 15 minusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Grannar hjälpte boende ur en villa norr om Östersund vid en kraftig brand under natten. En person fördes till sjukhuset och huset blev helt övertänt.

Två personer har förts till sjukhus med brännskador efter att en timmerstuga brann ner i en stugby utanför Älvdalen i Dalarna.

Internationellt:

Hackerattackerna mot USA:s presidentval orkestrerades av högt uppsatta ryska beslutsfattare. Det säger landets underrättelsechefer, som frågades ut om förra årets hackerattacker i senaten på torsdagen.

Sport:

Sverige förlorade bronsmatchen i JVM – för tredje året i rad. Alexander Nilsson: Det kan inte vara en tillfällighet att det inte går vägen i slutspelen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons