Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Turist knivmördad vid motorväg i ödemarken i Australien

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Torsdagens väder blir halvklart till mulet med en temperatur runt 0-2 minusgrader. Västlig eller nordvästlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

På onsdagskvällen kunde många i Sverige se ett kraftigt ljusfenomenpå himlen. Det var en bolid, en rymdsten som kom in i atmosfären.

Gävlebocken brann ner i söndags bara några timmar efter invigningen. Nu ska den hedras med en minnesstund.

Internationellt:

I Australien har en fransk turist knivhuggits till döds. Mannen och hans fru hade stannat längs vägkanten när en okänd man kom fram till dem. Gärningsmannen kunde gripas av polis.

Minst sju personer har bekräftats döda efter de kraftiga bränderna som rasar i närheten nationalparken Great Smoky Mountains i Tennessee

Den colombianska kongressen godkänner fredsavtal med Farcgerillan. Avtalet syftar till att få ett slut på den 52 år långa konflikten.

Sport:

Den regerande schackvärldsmästaren Magnus Carlsen behåller sin världsmästartitel efter att besegrat ryssen Sergej Karjakin i särspel i schack-VM i New York.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Mer läsning

Annons