Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miljoninkomster och lönetoppar – här är våra mest lästa listor

Under året har vi publicerat flera listor över löner och inkomster. Listorna har engagerat – på många sätt. Här har vi samlat våra mest lästa listor.

Annons

För pluskunder [+]:

Det finns gott om personer med miljoninkomster i Västmanland. Allra mest tjänar finanstungviktaren Rikard Svensson, med en taxerad årsinkomst på 114 miljoner kronor. Här är de med högst inkomster i länet.

Lista: De tjänar mest i Fagersta, Skinnskatteberg och Norberg

***

Det finns många som tjänar minst en miljon kronor per år i Fagersta. Högst upp på listan landar en före detta förbundschef inom NVK. På fjärdeplats hamnar listans första kvinna, verksamhetschefen för kvinnojouren Frida.

Lista: Här är de 50 med högst lön i Fagersta

***

Riksdagsledamoten Anna Wallén återfinns på tredje plats – slalomstjärnan Frida Hansdotter på sjunde plats. Nedan ser du en lista över de kvinnor under 40 med högst inkomst i Fagersta. Uppgifterna gäller inkomståret 2016.

Lista: Här är kvinnorna under 40 som tjänade mest i Fagersta – Hansdotter på sjunde plats

***

Egenföretagare, entreprenörer och ingenjörer. Flera av männen på listan är verksamma inom industriföretag, en driver tandläkarmottagning. Här är hela listan.

Lista: Här är männen under 40 som tjänade mest i Fagersta

Artiklarna nedan är de mest lästa i respektive artikelserie. Men du har möjlighet att ta del av samtliga listor för hela länet via länkarna.

Mer läsning

Annons