Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen trappar upp sökandet efter försvunnen man

Polisen har inlett en inre spaning för att hitta mannen från Hedemora som under torsdagen vid lunchtid anmäldes försvunnen. Under fredagseftermiddagen fanns det ännu inte några spår.

Annons
Mats Mårtensson, 54 år, bosatt i Hedemora är spårlöst försvunnen. Sist han sågs var i måndags då han sågs köra mot sitt arbete i Fagersta.

Under förmiddagen har polisen sökt av vägar mellan Fagersta, Norberg och Hedemora men ännu inte lyckats finna någonting. Man har även sökt igenom mannens bostad och kunde då konstatera att bilen var borta.

- Allting verkade i sin ordning i hemmet, och under bilspårningarna kan vi inte hitta några antydningar på att han varit med om en olycka. Vi kan i dagsläget inte heller se att mannen skulle ha några som helst problem, säger Jöran Lindblom, kommunikatör på Dalarnas polismyndighet.

Sist han påträffades var i måndags runt åtta på morgonen, då han enligt mannens bror skulle vara på väg till jobbet i Fagersta. Mannens anhöriga har själva varit ute för att försöka hitta honom. De har bland annat letat i skogen och åkt till bensinstationer för att se om någon sett eller hört någonting.

- Vi har inte sovit någonting, det enda vi vill är att ha honom tillbaka, berättar brodern.

Under fredagseftermiddagen fanns det fortfarande inte några spår efter mannen, och polisen kontrollerar nu bankkort för att få ledtrådar om var han kan befinna sig.

Mer läsning

Annons