Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stormig natt - många välta träd

Polisen uppmanar trafikanter att ta det lugnt på vägarna.

Annons

Flera träd har fallit över vägarna under senare delen av natten och nu morgonen.

- Vi får in samtal hela tiden. Det faller träd både här och där. Trafikverket har fullt upp, säger Jimmy Lindvall, LKC-befäl vid polisen i Västmanland.

Från väg 68 söder om Fagersta i Mortorp har rapporterats träd som ligger över vägen, även på länsvägar i Köpingsområdet, vid Kolsva, Solmyra och Himmeta. En cyklist skadades lindrigt när har cyklade in i ett träd på väg till jobbet i närheten av Kolsva klockan 05.40 i morse. Han slog i huvudet och revbenen men kunde ta sig vidare på egen hand och uppsöka sjukvård. På väg 66 norr om Ramnäskorset har det tidigare legat träd men det ska enligt polisen vara klart nu.

En singelolycka med en lastbil inträffade klockan 06.10. Lastbilen åkte av vägen vid Vändle-Dingtuna-korset. Polisen har inte fått några uppgifter om några personskador men uppmanar trafikanterna att ta det lugnt nu på morgonen.

- Sikten blir dålig när det regnar så mycket. Det kan vara bra att ta det extra försiktigt, framförallt på länsvägar med mycket träd omkring, säger Jimmy Lindvall.

Mer läsning

Annons