Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nominerad till Stora turismpriset: "Känns riktigt roligt"

Det familjedrivna företaget är nominerat till Stora turismpriset för att ha lockat många besökare till Västmanland och för att ha varit en positiv kraft för den lokala och regionala utvecklingen: "Den här aktören har verkligen gjort detta" säger Henrik Wester, turismchef i Region Västmanland.

Annons

– Vi arbetar tillsammans med många av länets turismaktörer för att locka fler besökare till regionen. Främst dem som vill lära om vår kultur och livsstil, som vill uppleva vår natur och våra traditioner, gärna genom fysiska aktiviteter. Vårt fokus är att öka kännedomen och intresset för vad som går att uppleva här i regionen snarare än att marknadsföra länet som helhet, säger Henrik Wester i ett pressmeddelande.

Han fortsätter;

– Ett gott exempel på en aktör som starkt bidrar till ovanstående är de Wilde Outdoor som är länets kandidat till Stora Turismpriset 2017, avslutar Henrik Wester.

Vinnaren av Stora turismpriset kommer att prisas med 100 000 kronor den 7 december och samtliga kandidater kommer att belönas med 10 000 kronor.

– Det känns riktigt roligt att uppmärksammas på detta sätt. Stora turismpriset lyfter fram mycket av det vi vill uppnå med vår verksamhet. Vi är ett familjedrivet företag som erbjuder spännande och lärande upplevelser i samarbete med andra lokala verksamheter, säger Christian de Wolde, ägare till de Wilde Outdoor, i ett pressmeddelande.

Läs också: [+] Nominerade vandringsbloggaren Angeliqa började vandra redan som liten

Annons